MegaMobil buscampers uit Slovenië

Geplaatst op 04 januari 2019

Drie verschillende modellen rollen bij MegaMobil in het Sloveense stadje Slovenska Bistrica de fabriekspoort uit. Basis is de Fiat Ducato. De Revolution heeft achterin een elektrisch hefbed. Ze zijn in ons land te koop bij Garage Schel in Angerlo.

Vier modellen

De kleinste van de 3 is de MegaClassic 600. We zien de bekende indeling, dwars bed achterin en voor een dinettebank en draaibare cabinestoelen. Van die dinette is indien gewenst een tweede bed te maken. Zo zijn er 4 zitplaatsen en 3 slaapplaatsen. Het middengedeelte van het bed laat zich omhoog klappen. Zo zet je bijvoorbeeld je fietsen gemakkelijk achterin. Met een laadvermogen van 800 kilo kan er heel wat mee. De Classic is er met 130 pk motor vanaf € 59.500,-. De MegaSport 640 heeft achterin enkele bedden in de lengterichting (bedmaat 192 x 202/176 cm). De Twin Tower Premium koelkast met een inhoud van 140 liter valt op. De laden van het keukenblok zijn voorzien van een zogenaamde softclose sluiting. Hij kost € 62.500,-.

MegaMobil

Lees hier verder.

1 reactie op “MegaMobil buscampers uit Slovenië

  1. mcent unlimited points link says:

    Very good website you have here but I was curious about if you knew of any message boards that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of community where I can get feedback from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Cheers!

    http://onlinehck.xmlfile.us/2018/mcent-browser-unlimited-points-earn-hack-latest-trick-by-a-online-script-by-shashi-tech/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.