Bürstner Harmony 3 is beauty

Geplaatst op 06 september 2018

Onder de naam Harmony kijkt Bürstner naar de toekomst. Dit jaar in Düsseldorf het concept Harmony 3. Een caravan die ook door zijn afwijkende buitenkant meteen in het oog springt.

Om langzaam te wennen

Bij de campers zagen we onder deze naam al eerder verschillende concepten voorbijkomen. De eerste dateert van twee jaar geleden. Het gaat daarbij vooral om de functie wonen en hoe deze zich zou kunnen ontwikkelen in camper en caravan. Met de Harmony 3 kijkt Bürstner in dit verband voor het eerst naar de caravan. Is de buitenkant al een blikvanger, binnen is de echter verrassing. Een indeling zoals we die niet eerder zagen. Voorin de ruime keuken, die in niks lijkt op de doorsnee keuken van een caravan. Een achterwand in steen-look. Inductie om op te koken en een in de koelkast geïntegreerde koffiezetapparaat.

Bürstner

Lees verder op Campingtrend.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

Tabbert 2019: Da Vinci Finest Edition

Geplaatst op 30 augustus 2018
Tabbert 2019: Da Vinci Finest Edition

Bij Tabbert zitten ze niet stil. Nieuw voor 2019 is de Da Vinci Finest Edition. Dit model kent meerdere verbeteringen, zoals een nieuwe deur vanaf de Vivaldi en een ingebouwde weegschaal in het neuswiel. Nooit meer raden naar je kogeldruk. De Vivaldi-serie kreeg een complete update en de [email protected] werd nog wat bijgeschaafd. Tabbert Da Vinci Finest Edition De Rossini ... lees meer