KNAUS AZUR 750 TL Oostenrijk

Occasion
€ 19.950,-
Merk:KNAUS
Type:AZUR 750 TL Oostenrijk
Bouwjaar: 0
Modeljaar:1992
Limited edition: Nee
Maandbedrag:Meer info

TE KOOP
Knaus Azur 750 TL - Kossen Oostenrijk.

WINTERKAMPEREN
Caravan staat op vaste plaats op camping in Kossen Oostenrijk.

BIJZONDERHEDEN
Caravan wordt verkocht incl. plaats + winterdak + inboedel.

Direct leverbaar.

ALGEMENE INFORMATIE
De caravan staat op plek L7 (vaste plaats met aansluiting op gas en elektra en kabel televisie) met caravan, sneeuwdak, vaste voortent en schuifdeur en bodem van hard hout. Dit is een ruime en mooie plaats. Je kunt er makkelijk je auto kwijt. Achter bij de meterkast zit ook de wateraansluiting mocht iemand dat willen aansluiten in bijvoorbeeld de voortent.

De site van de camping is: https://www.eurocamp-koessen.com/nl/. Daar staan ook de prijzen vermeld per seizoen. Afgelopen 3 jaar is er veel verbouwd en geïnvesteerd in een Welness (sauna en spa en binnen/buitenzwembad). Zelfs in de kou als het sneeuwt kun je nog heerlijk naar buiten zwemmen.

Het is een prachtige camping onderaan het skigebiet Hoch Kössen https://skisport.com/Hochkoessen/de .Je kunt vanaf de camping naar de gondel lopen (vijf a tien minuten).

De camping stelt alleen als eis dat ik ze laat kennis maken met de nieuwe gasten voordat de verkoop is afgerond. De wachtlijst voor een plek op de camping staat helemaal vol.
Wat ook belangrijk is om te vermelden bij de verkoop is dat het alleen voor eigen gebruik is toegestaan. Dus geen verhuur etc.

GEOPEND!
Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:30. Op zaterdag zijn wij geopend van 9:00 t/m 16:00. U bent altijd welkom om onze caravans en campers vrij te bezichtigen. Voor informatie over onze caravans en campers kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken, wij helpen u graag! Ook is het mogelijk om een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar 0252-515238 of stuur een e-mail naar [email protected]

SERVICE
De Klerk Campers en Caravans is al 50 jaar dealer van de merken Knaus, Tabbert, Dethleffs en [email protected] Wij verkopen zowel caravans als campers voor zomer en winter gebruik. Daarnaast verzorgen wij complete onderhouds- en reparatiebeurten. Ook is het mogelijk om uw kampeerwagen bij ons te stallen. Ten slotte hebben wij een ruim aanbod verhuur, beschikken wij over een uitgebreide campingshop en kunt u ons altijd bereiken voor advies, hulp of tips!

OPMERKING
Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend. Daarbij zijn nieuwe modellen campers of caravans inclusief transport- en rijklaarkosten. Occasions daarentegen zijn exclusief deze kosten. Hiervoor hebben wij diverse afleverpakketten samengesteld die u naar eigen wens kan uitkiezen. Bekijk onze website voor meer informatie.

CONTACT
Heeft u een vraag over dit model of wilt u een keertje langskomen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0252-515238 of door een mail te sturen naar [email protected]

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

De Klerk Caravans B.V.

Haarlemmerstraat 1- B
2182 HA Hillegom

www.deklerkcaravans.nl

0252-515238
0252-523331
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze KNAUS AZUR 750 TL Oostenrijk kopen, of meer informatie ontvangen over deze caravan, neem dan contact op met De Klerk Caravans B.V..

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar De Klerk Caravans B.V. en deze KNAUS AZUR 750 TL Oostenrijk