HOBBY Beachy 360

Nieuw
€ 15.820,-
Merk:HOBBY
Type:Beachy 360
Bouwjaar: 2022
Indeling: Ombouw zitgroep tot bed
Afm. slaapplaats 1: 200 X 180
Totale lengte: 508 cm
Aantal slaapplaatsen: 2
Buitenbreedte: 217 cm
Modeljaar:2022
Stahoogte: 205 cm
Totale hoogte: 268 cm
Limited edition: Nee
Leeg gewicht: 757 kg
Laadvermogen: 443 kg
Maximaal gewicht: 1200 kg
Tot toelaatbaar gew.: 1200 kg
Maandbedrag:Meer info

In onze showroom te bezichtigen de nieuwe Hobby Beachy 360. Ook hip en modern op vakantie met een caravan die ook achter de meeste elektrische en Hybride auto’s past, kom dan snel naar onze showroom en bewonder deze Hobby Beachy. De Hobby Beachy werd niet voor niets CARAVAN van het JAAR. De Beachy is de meest innoverende caravan van de laatste jaren. Het concept van de Beachy , Hoe kan je lekker genieten van het buiten leven waarbij je niet in een tent hoeft te kruipen , op de grond slapen en last van kou en vocht heeft. De Beachy is het antwoord en wordt geleverd in 3 verschillende afmetingen. Al deze modellen , de 360, 420 en 450 vindt je bij ons in de showroom. Ook dit jaar nog lekker weg, kom naar de showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij informeren je graag.
Als één van de grootste caravan dealers van Nederland bieden wij OOK NU een volle showroom, vele modellen uit VOORRAAD en/of voor de zomer leverbaar en een grote keuze aan mogelijkheden. Kijk op www.dejongrecreatie.nl voor ons complete aanbod.

De aangegeven basisprijs is inclusief op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 60 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .Getoonde gegegevens en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken. Invoer- en/of publicatie fouten zijn voorberhouden en hier kunnen geen rechten aan verleend worden.


LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere sites helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

  • "Beachy" zonneluifel DWT
  • Aslastverhoging van 950 kg naar 1.200 kg
  • Z9600001522 Disselkast "Beachy"
Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

De Jong Kampeer & Recreatie

Beeklaan 24a
2191 AB Hillegom

www.dejongrecreatie.nl

0252-517717
0252-536086
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze HOBBY Beachy 360 kopen, of meer informatie ontvangen over deze caravan, neem dan contact op met De Jong Kampeer & Recreatie.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar De Jong Kampeer & Recreatie en deze HOBBY Beachy 360

Andere interessante HOBBY occasions:

  • HOBBY Beachy 360

    De Jong Kampeer & RecreatieNaar verwachting medio Juli 2022 leverbaar deze nieuwe Hobby Beachy 360....€ 14.900
  • HOBBY Beachy 360

    De Jong Kampeer & RecreatieNu leverbaar deze nieuwe Hobby Beachy 360. Interesse in deze of een...€ 14.900